查作业难题上101答疑网

101教育旗下答疑平台

1 / 3\n初一英语下册Unit 11 How wa...

问题简介:

 
1 / 3
初一英语下册Unit 11 How was your school trip?同步练习 
(答题时间:40分钟) 

Ⅰ. 单项选择 
( )1. We saw _______ tigers at the zoo, but we didn’t see _______ pandas. 
A. some; some B. any; any C. some; any D. any; some 
( )2. —________ was Laura’s trip to Ti*? 
—Great! 
A. How B. What C. Why D. Where 
( )3. —______ you buy a new book yesterday? 
—No, but I ______ a new CD. 
A. Do; buy B. Did; bought C. Will; buy D. Did; buy 
( )4. —What did the teacher say just now? 
—He ______ us not to play computer games all day. 
A. tells B. told C. has told D. is told 
( )5. Did he learn _________? 
A. something B. anything C. some thing D. any thing 
( )6. Don’t ______ the dog _______ meat. 
A. feed; on B. feeds; on C. feed; to D. feeds; to 
( )7. We often watch the stars _________. 
A. in night B. in the night C. at night D. at the night 
( )8. I think my school trip was ________. 
A. bored B. interested C. excited D. terrible 
( )*9. Listen! Can you hear a girl ________? 
A. sing B. singing C. to sing D. sang 
( )10. I like ________ and I _______ the cow yesterday. 
A. milk; milk B. milked; milked C. milk; milked D. milked; milk 
( )11. I talked to a ______ on the ______. 
A. farmer; farmer B. farming; farmer C. farmer; farm D. farm; farming 
( )12. Don’t ______ about me. I am 18 years old. 
A. worry B. worries C. worried D. worrying 
( )*13. She went to a ________ shop and ________ some gifts. 
A. gift; buy B. gifts; bought C. gift; bought D. gifts; buy 
( )14. The movie is ______ and I am ______ in it. 
A. interesting; interested B. interested; interesting 
C. interesting; interesting D. interested; interested  
( )15. —What did you do there? 
—I _____ the chickens and _____ in the river. 
A. fed; swam B. feeded; swam C. feed; swim D. fed; swimed 

*Ⅱ. 完形填空 
It had rained for four days. Mike couldn’t go out to 1 games with his friends. His parents went to work and had to 2 him at home. They bought some 3 for him. But he
2 / 3
didn’t want to read them. He stood by the 4 and looked outside. 
   The rain 5 this morning and Mike was happy. But it was wet outside. His parents didn’t 6 him go out to play. They 7 Mike to read a book. But when they left, Mike began to play behind the house. 8 , his parents came back for lunch. His mother found Mike was very dirty. 
   “Oh, dear!” called out the woman. “Look at your 9 ! How dirty they are! When did you see I was dirty 10 you?” 
   “But I didn’t see you when you were young, Mom,” said Mike. 
( )1. A. study B. talk C. play D. work 
( )2. A. le*e B. forget C. see D. hear 
( )3. A. pencils B. food C. games D. books 
( )4. A. wall B. window C. blackboard D. floor 
( )5. A. stopped B. started C. poured D. kept 
( )6. A. hope B. remember C. get D. let 
( )7. A. asked B. said C. made D. found 
( )8. A. At night B. At six C. At noon D. In the evening 
( )9. A. face B. eyes C. foot D. clothes 
( )10. A. for B. like C. at D. on 

*Ⅲ. 阅读理解 
   Mr. Black was very rich(富有的). One day he went on a trip to the countryside with his 5-year-old son Henry. He wanted to show his son how poor people lived, so they spent a day and a night on the farm(农场)of a very poor family. 
   When they got back from their trip, Mr. Black asked Henry, “My dear son, how was the trip?” 
   “Very good, Dad!” Henry said happily. 
   “Did you see how the poor lived?” Mr. Black asked. 
 “Yeah!” Henry answered. 
   “And what did you learn?” Mr. Black asked. 
   “We h*e a dog at home but they h*e four. We h*e a pool that is in the middle of the garden but they h*e a river that has no end. We h*e expensive lamps(灯)in the garden but they h*e stars.” Henry answered. 
   When little Henry finished, Mr. Black was speechless(无话可说的). 
( )1. Mr. Black and his son spent _______ in the countryside. 
   A. about 12 hours B. about 24 hours 
   C. about 48 hours D. less than 12 hours 
( )2. The underlined word “poor” means “________” in Chinese. 
   A. 贫穷的 B. 富裕的 C. 快乐的 D. 漂亮的 
( )3. Why did Mr. Black take Henry to the farm? 
   A. To show him how poor their family was. 
   B. To show him how rich their family was. 
   C. To show him where the poor lived. 
   D. To show him how the poor lived. 
( )4. Henry felt ________ about the trip. 
3 / 3
A. tired B. unhappy C. great D. sad 
( )5. Which of the following is NOT true? 
A. Henry was only five years old.     
B. There was one dog on the farm. 
C. Henry liked the farm very much. 
D. There were some lamps in Mr. Black’s garden. 

Ⅳ. 用括号中所给词的正确形式填空 
1. Laura got some ________(gift)on her birthday. 
2. The _______ are talking about ________(farm). 
3. I _______(h*e)some chicken for dinner. It was great. 
4. _______(luck), I’m a good swimmer. 
5. The weather was _______(sun)there. 
6. Can you ________(grow)apples? 
7. I’m ________(worry)about my son. 
8. I want to buy these ________(love)gifts. 
9. He isn’t ________(interesting)in the book. 
10. Would you like ______(anything)to drink? 

Ⅴ. 口语交际 
从方框中选择恰当的句子填入空白处,补全对话 
A. Which cinema did you go to? 
B. When did you meet him? 
C. I went to the cinema with my friend. 
D. What film did you see? 
E. Was the cinema full or empty? 
A: Where were you *ween 6 and 11 p.m. last night? 
B: 1 Andrew. 
A: 2    
B: We met at the underground station at 5:30 p.m.. 
A: 3      
B: We went to the Ocean in Parkhill by bus. 
A: 4      
B: It was quite full. 
A: 5     
B: We saw a film called “The Great Train Robber”. It was a detective film. 




学生困惑:

我不会啊啊
2018-06-12 19:38提问
难易度 : 中等 2018-06-12
思路引导

首先根据所给信息了解句意,然后根据句意和关键词解答

解答详情

1 C 2 A 3 B  4.B 5.B 6. A 7. C 8. D 9. B 10. C 11. C 12.A 13.C 14. A 15. A

II

1.C play games 玩游戏

2.A leave him at home 把他留在家里

3.D 根据下句中read , read them 指 read books 看书

4.B 句意:他站在窗户旁边向外看。

5.A 句意:雨今天早上听了,迈克很高兴。但是外面是湿的。

6.D let sb. do sth.

7.A句意:他们让迈克看书。

8.C 句意:中午,他的父母回来吃午饭。

9.D clothes 衣服

10.B like 像

III

1. B 根据第一段最后一句  a day and a night

2.A

3. D 根据;He wanted to show his son how poor people lived .

4. C 

5.B

IV:

1.gifts  2. farmers , farming 3.had  4. Luckily  5. sunny  6. grow   7. worried  8. lovely 9. interested 

10 something

V

1.C 我和朋友去看电影了。

2.B你什么时候见到的他。

3.A 你去了哪个电影院?

4.E 电影院是人满的还是空空的?

5.D你看了什么电影?


下载101课糖APP

免费试听培优提升课程